Op camping de cares picos de europa bieden wij u de beste landelijke accommodatie in de volle natuur.

De beste locatie met een prachtig uitzicht

Onze blokhutten liggen verspreid over de hoogste bergkam van de Valdeón Vallei, (1.200m hoog), en volgen de meanderende rivier Arenal stroomafwaarts over watervallen en watervallen, waardoor een rustige stroom van energie ontstaat die geharmoniseerd is tot een natuurlijke symfonie.

In de wilde natuur

De vallei herbergt 25 verschillende soorten planten en bomen, die zowel schaduwrijke als verlichte gebieden vormen, zodat de kampeerders kunnen kiezen waar ze willen kamperen. De camping ligt in het hart van een Nationaal Park en is dus grotendeels onaangeroerd door mensenhanden, waardoor de camping een meer natuurlijke uitstraling heeft.

Alojamientos para disfrutar

De hutten, die lijken op die uit de sprookjes van de gebroeders Grimm, zijn gemaakt van hout of baksteen en staan verspreid over de meest pittoreske delen van onze camping.

Er zijn twee picknickplaatsen aan de oever van de rivier, waar versgebakken brood en kaas uit Valdeón een lekker hapje vormen. Een bevoorrecht uitzicht op de bergketen Picos de Europa kan worden genoten vanuit elke hoek van de camping.