Er zijn twee picknickplaatsen aan de oever van de rivier, waar versgebakken brood en kaas uit Valdeón als voorgerecht kunnen worden gebruikt.

Vanuit alle hoeken van de camping heeft u een prachtig uitzicht op de berghellingen van de Picos de Europa.

Op Camping el Cares Picos de Europa slaapt u zij aan zij met de natuur zelf, waar wij u een scala aan activiteiten en faciliteiten bieden om uw dorst naar avontuur te lessen, of als u dat liever doet, om u te helpen ontspannen in onze magische omgeving.

Onze blokhutten liggen verspreid langs de hoogste bergkam van de Valdeón Vallei (1.200m hoog), en volgen de meanderende rivier Arenal stroomafwaarts over watervallen en watervallen, waardoor een rustige stroom van energie ontstaat die geharmoniseerd is tot een natuurlijke symfonie.

Op de camping staan 25 verschillende soorten planten en bomen, die zowel schaduwrijke als verlichte gebieden vormen, zodat de kampeerders kunnen kiezen waar ze willen kamperen.

De camping ligt in het hart van een Nationaal Park en is dus grotendeels onaangeroerd door mensenhanden, waardoor de camping een meer natuurlijke uitstraling heeft.